Sarız İlçesinde Sunulan Sağlık Hizmetleri Yerinde Değerlendirildi
15 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Seçkin Özsaydı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Figen Gürbeden, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılarımız Levent Kaşikan, Mustafa Uğuz, İl Kalite Koordinatörü Metin Atik ve ilgili birim personeliyle Sarız’da sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.
11 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette, Sarız Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda incelemelerde bulunan müdürlük ekiplerimiz, sağlık tesislerinde kullanılan tıbbi cihazlar, resmi dokümanlar, hasta istatistikleri, bebek – gebe izlem sayıları, kanser tarama sayıları, hizmet sunum alanları ve fiziki çalışma ortamı gibi birçok farklı parametreyi yerinde görerek değerlendirme raporu hazırladı.
Hazırlanan değerlendirme raporu, Sarız Kaymakam V. Salih Aydın ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda tüm ayrıntılarıyla incelenerek, ilçedeki sağlık tesislerin ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulunuldu.
Toplantının sonunda ilçede sunulan sağlık hizmetleri hakkında genel bir değerlendirme yapan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, Başhekimimiz Uzm. Dr. Ertan Yurdakul ve hastane personeline gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.